Идентитетот е бетониран и македонски.

Па така, на новите документи, особено овие од 2020 година, системот исфрли умреница на човек од тетовско Сарачино, во државата СЕВЕРНА КОРЕЈА. А бил роден исто така во тетовско, Брвеница.

Изводот на умрени е издаден од општина Желино.

 

Најчитани вести