Skip to main content
x

14 Dec 2019 - 23:35
sportmedia
Статија

Фудбалската есен ја завршија претпоследни на Истокот, остварија само две победи, дадоа 12, а примија 41 гол, ама еве собраа и едно признание.

ФК Осогово и тимот кој им го работи Твитер профилот денеска на „Твитер наградите“ доби награда за „Најспортски клуб на Твитер“.

sportmedia.mk

Најчитани вести