Душица Јаковљевиќ, водителаката на реалното шоу Задруга, доби многу непријатно прашање на кое отпрвин не сакаше да одговори зарадаи децата, а потоа се предомисли и дад генијален одговор од кој публиката во студиото беше воодушевена.

Имено, водителот на емисијата Огњен Амиџиќ сакаше да знае со колку мажи спиела Душица.

- Знаете што, не би сакала да одам до тоа ниво на приватност пред се заради моите деца, јас во принсип не одговарам на вакви прашања - рече Душица и потоа одговори: „Како и секоја жена, со двајца“.

Огњен Амиџиќ не го коментираше овој одговор.

Најчитани вести