Се шпекулира дека Рада Манојловиќ ја обновила врската со поранешното момче Душан Дурац, со кого наводно го изневерувала Харис Берковиќ пред две години.

„Изгледа дека на Рада и стана слатко, па ја обнови својата стара врска со бизнисменот. Знаеме дека Душан и се најде на Рада кога и беше најпотребно, дури се шпекулираше дека ја извлекол од депресија. Не е тајна дека пред две години, двајцата имаа кратка врска што Харис едвај ја преболе! И токму кога изгледаше како конечно да биде среќна со Харис, таа сакаше повторно да го стори истото нешто ?! Не верував кога слушнав, но ги видов во ресторан надвор од Белград. Претпоставувам дека мислат дека ќе бидат помалку забележливи ако избегнуваат фенси места “, вели извор српските медиуми и додава:

„Сигурен сум дека Харис нема да и прости овој пат! Не е луд доволно помине двапати преку неверство! Се чинеше многу среќна и задоволна во друштво на Душан, без малку совест. Од  четири години, додека е со Харис разликата во возраста е двојно поголема. Како таа ќе му го објасни на Харис, навистина не знам “.

Најчитани вести