Едно лице почина откако импровизирана машина за сечење на дрва го повлекла и му нанела тешки телесни повреди, кои се покажале кобни за неговиот живот.

Лицето со иницијали С.М, почина во четвртокот во Зубин Поток, работејќи во шумаИмпровизирана машина за сеча, прицврстена за трактор, му закачила дел од облеката и ја го повлекла при што му нанела смртоносни повреди, потврди портпаролот на косовската полиција за северниот регион, потполковник Бранислав Радовиќ.

Здравствените работници ја известиле косовската полиција дека С.М. е повреден.  

Полициски патроли, регионална истражна единица и форензички тим се појавиле на лице место на настанот при што било утврдено дека станува збор за несреќа.

Најчитани вести