Деветнаесет годишната Катја со потекло од Украинка која живее во САД, ја продава својата невиност, но одбива да прифати помалку од 100.000 евра. Таа зборува  три јазици, а лекарите потврдија дека е девица.

Украинката која на аукција на понуди својата невиност преку агенцијата за придружба преку Интернет. Нејзиното вистинско име е Екатерина и планира да ги потроши парите што ќе ги  заработи на патувања низ целиот свет и луксуз. Катја е висока 163 сантиметри и има 52 килограми, како и кафеави очи и коса.

Таа позираше во провокативна долна облека за да им покаже на потенцијалните клиенти што добиваат, а профилот на агенцијата вели дека бара некој што заработува над 10.000 долари месечно.

 - Зборувам англиски, украински и малку руски. Причината зошто сакам да продадам невиноста е затоа што сакам да патувам, да видам луксуз, да го живеам животот и да бидам среќна. На крајот на денот, ова е мое тело и ќе одлучам што сакам да направам со него “, објасни таа.

Таа побарала и лекарско уверение за да потврди дека е невина. Клиентите кои сакаат да ја купат невиност на Катја, ќе треба да понудат депозит од 10 проценти за да ја докажат сериозноста на нивните намери. Потоа, тие ќе бидат известени од агенцијата дали нивната понуда е најдобра или поголема, а потоа клиентите одлучуваат дали да го зголемат својот депозит или да го откажат купувањето.

Ако се откажат, агенцијата ќе им ги врати парите. Конечниот клиент и девицата се среќаваат во Германија, каде проституцијата е легална, а купувачот може да го избере хотелот што го сака. Поради високата сума, купувачот може да побара мислење на гинеколог по свој избор за да ја потврди невиноста на девојчето. Претставник на агенцијата ќе ја придружува девојката во хотел и останува таму додека клиентот и девојката не решат дека сакаат да ја поминат ноќта сама. Не е познато дали Катја веќе добила некои понуди.

Најчитани вести