Не му останала должна

Светлана Цеца Ражнатовиќ се огласила после изјавата на Ѓорѓе Давид дека таа не е српска мајка, туку дека е Лепа Брен а, и порачала дека никогаш не се осврнувала на коментари кои доаѓаат од не исполнети и не релизирани луѓе.

- За мене Цеца не е српка мајка, не никако, така што тоа и не би го кометирал. За мене српски мајки се Слаѓана Милошевиќ, Силвана Арменулиќ, Фахрета Јакшиќ, Нада Кнежевиќ – рекол тој, а еве како Цеца го возвратила “ударот“

- Кога јас сум коментирала кој што пишува? Тоа не е мое ниво а воопшто и не ме интересира. Резултатите зборуваат за секого од нас. Секогаш најгласни се оние кои најмалку постигнале во својот живот. Луѓе кои се успешни, реализирани, немаат потреба за никого нешто лошо да кажат, бидејќи се исполнети. Мене тешко можат да ме исповоцираат – рекла пеачката

Најчитани вести