За нив сето тоа е нормално?!

Односот помеѓу Јелена Карлеуша и Саша Поповиќ на сите им е повеќе од интересен бидејќи на секое снимање на “Ѕвездите на Гранд“ прават некој испад.

Саша Поповиќ и Јелена повторно се “надмудрувале“, а кога завршиле со дебата, двајцата во исто време излегле на сцена за да ја забавуваат публиката со свое играње.

Прво ја извеле песната на Карлеуша “Жните сакаат дијаманти“, кревајќи ја публиката на нозе, но Саша отишол чекор понапред, ја плескал Јелена по за“никот.

На Јелена тоа воопшто не и засметало, дури делувало како нормална и вообичаена работа, ноо... што ќе правеше Саша ако Јелена тргнеше во “контранапад“, како што прави на нејзините настапи...

Најчитани вести