Во реалното шоу Задруга речиси нема ден некои од учесниците да немаат секс. Рекордери најверојатно се Миљана и Зола, кои иако ја прекинаа врската, редовно се честат со по некоја партија. Откако официјално не се во врска „тоа“ го прават набрзина и скришно, особено од мајка и на Миљана, Марија која исто така е дел од шоуто.  

Најчитани вести