Бојан Јовановски пред судот се изјасни дека е невработен, студирал и немал имот на негово име.

Пред судиите рече дека  не е вработен, нема имот и рече дека студирал. 

Иако бараше да се одложи судењето, сепак по лекарскиот преглед му беше даден дијазепам и остана на судење.

Тој и Катица Јанева не чувствуваат вина, додека Кичеец го призна делото.

Најчитани вести