Вечер од читатели на порталот кои се наоѓаат во хотелот Александар Палас во Скопје дознава дека таму се врши акција на апсење. Акцијата ја реалзиираат специјалци на МВР со заштитни маски на лицата а, според очевидците, уапсени се пет лица

За деталите повеќе подоцна од нашиот новинар кој се упати на емсто ан анстанот

Најчитани вести