Сигурно многу пати сте се прашале дали стаорец може да влезе во тоалетната школка. Тие се одлични пливачи, имаат еластичен ’рбет и можат да се провлечат и низ најтенки цевки. И да, можат да издржат без кислород и до три минути. 

После овие информации одговорот ви е и повеќе од јасно. Уште кога ќе го видите и видеото во проложение:

 

Најчитани вести