После 15 години, Рада Манојловиќ се уште ја носи истата тага поради смртта на нејзината мајка Мирјана, која ја обожаваше.

Пејачката истакна дека нејзината мајка најмногу и фали за време на празниците кога целото семејство е заедно.

„Ми недостасува мајка ми – ми фали во секоја пригода, секој роденден, секоја Нова Година што минува на календарот, и бројам колку многу таа недостасува ... Тоа е нешто што секогаш ме потсетува, но секако дека брзо го исфрлам надвор од мојата глава “, признава Рада, која се труди и успева да чекори храбро низ животот со насмевка на лицето и да биде позитивна и расположена.

Годинава таа нема да ја дочека Новата година своето момче Харис Берковиќ, кој ќе пее во Виена додека таа ги забавува белградските граѓани. Таа одговори и дали сака принова во 2020 година

„Продолжуваме да го одложуваме бидејќи човек не може да види, ние никогаш не сме дома - тоа е малку непријатно, така што или мора да се смириме, или тој или јас“, објасни Рада.

Најчитани вести