Александар Саша Поповиќ знае многу имиња од шоу-бизнисот, и кога на прашањето за можна биографија дал одговор кој предизвикал паника која брзо се раширила.

“Ако се одлучам да напишам автобиографска книга, тогаш целата естрада ќе ја снема. Тоа ќе биде почеток и крај“, изјавил тој.

Инаку додека давал интервју покрај него бил и Дарко Лазиќ, кој му порачал сепак да се фати да пишува.

“Но прво да имаш уште еден брак и уште едно дете! Тогаш тоа е веќе нешто. Па, три брака, три деца, а потоа три големи концерти“, Саша го советувал Дарко Лазиќ.

Најчитани вести