Дара Бубамара во едно од последните интервјуа рече дека не се плаши дека нејзиниот син ќе биде размазен, иако таа и нејзиниот поранешен сопруг Милан се обидуваат да ги исполнат неговите желби. Пејачката не жали пари за трошење на наследникот, но како што вели, не се плаши дека тоа лошо ќе влијае на нејзиниот син.

- Тој нема на кого да биде биде лош, а во работата уште сега е премногу вреден. Мојот син игра фудбал, оди на џудо, е во училиште од утро до вечер, зборува три јазика и свири на пијано. Зарем то не е доволен подарок за мајката да знае дека дете на возраст од 10 години веќе го знае сето ова?

Дра исто така коментирала и за образованието на нејзиниот син, бидејќи ја прашаа дали некогаш имал непријатности на училиште затоа што неговата мајка била јавна личност.

- Не, тој не оди во овие селски училишта, туку во приватно училиште, каде што се деца на успешни родители, политичари и спортисти. Тие не се глупави завидливи сељаци, но се паметни и знаат која е Дара Бубамара. Тие децата му велат: "Мајка ти е врв!" Во тој случај, ако би имало некоја провокација, мојот Коста ќе му удри шлаканица на некого и ќе му рече: „Не зборувај повторно со мене“. Мојот Коста е ментално силен, ги знае сите проблеми што ги имала неговата мајка и ние разговаравме за тоа. Имаме отворена врска “, одговорила Дара, предизвикувајќи бурни реакции.

Најчитани вести