Северина Којиќ и Милан Поповиќ се најдоа во центарот на јавноста во врска со старателството над нивниот син, Александар, кој му припадна на поранешниот сопруг на пејачката.

После одлуката на судот дека седумгодишниот син да живее со неговиот татко, Северина во четвртокот мораше да го предаде својот син.

На Северина и е дозволено да се гледа со него 88 часа месечно, а денес ќе ја има својата прва т.н. „размена“, бидејќи детето треба да го помине овој викенд со својата мајка, додека ќе го врати во Милано во недела навечер.

Сега Северина ќе го гледа својот син двапати неделно и секој втор викенд.

Најчитани вести