Војин Ражнатовиќ, син на починатиот Аркан, се огласи на социјалните мрежи по повод информациите дека неговата полусестра од Белгија, Софија, ќе напише книга за нивниот татко.

„Искрено, колку и да и жалосно, знам дека го видела буквално три пати во животот, морам да речам дека малку ме импресионира бидејќи јас бев секогаш трендсетер помеѓу моите браќа и сестри“, напиша тој.

Еден од браќата дури и почна да навива за Партизан, додаде тој.

„Тој дури и започна да боксува, исто како и јас кога бев помлад“, напиша Војин, осврнувајќи се на Вељко, кој веќе е успешен во спортот.

Најчитани вести