Во местото Тумане загина шестгодишно дете по страшниот земјотрес кој ја погоди Албанија.

Еден Албанец и раскажал на редакцијата на албанскиот портал „Јок Албанија“ дека постаро машко лице е извлечено под урнатините на напуштениот хотел во Драч, но починал кога дознал дека внук му се уште е затрупан.

Тој додал дека детето, кое се викало Клајд, се уште е под урнатините и нема знаци дека е живо.

Најчитани вести