Мексиканскиот јутјубер Хуго Лара Ариас изгубил облог и морал да изеде две лути пиперки, па на крајот завршил во болница затоа што почнал да се гуши и за малку ќе умрел. После пет часа во болница состојбата му се стабилизирала и како што рекла сестра му: „Хуго е стабилен, не знаевме дека работите може да излезат од контрола.“

Ако му е утеха видеото, досега има половина милион прегледи - што е нели сон на секој јутјубер.

Најчитани вести