Кога астролозите зборуваат за среќа во одреден период, тие ја гледаат добрата положба на Јупитер. Јарец, Бик и Девица ќе имаат многу среќа во 2020 година и за многумина од нив ќе биде најдобрата година од нивниот живот. Сепак, за овие три хороскопски знаци, веста не е толку добра.

Некои хороскопски знаци 2020 ќе биде катастрофална, а лоша среќа ќе ги очекува и родените во знакот на Рак. Астролозите предурпедуваат родените во овој знак да не преземаат голем ризик бидејќи може да им тргне наопаку.

На новата година не би требало многу да и се радуваат и Вагите, кои ги очекуваат проблеми во љубовта, особено во втората половина на годината.

Овенот не треба премногу да очекува во 2020 година, велат астролозите.

Направете минимални напори за да направите големи промени. Измамите и стапиците се многу веројатни, затоа избегнувајте финансиски инвестиции. Исто така, треба да размислите двапати пред да патувате. Подобро е да не одите, затоа што постои шанса да се разболите или да доживеете мала или голема несреќа". велат астролозите.

Најчитани вести