Новинарот Фуркан Салиу и овојпат заедно со голем број на колеги денеска го следеа патот на Катица Јанева од истражниот затвор „Скопје“ во Шуто Оризари до станот на нејзиниот син Лазар, каде пораншната специјална обвинителка ќе го отслужува куќниот притвор.

Госпоѓо Јанева, дали таа јакна може да ви го собере срамот, ја праша овојпат Салиу.

Најчитани вести