Анастасија Ражнатовиќ објави фотографија на која е во прегратките на татко и Аркан. Фотографијата е направена во Истанбул и всушност на неа младата пејачка позира во јакна на која на грбот се насликани со татко и. 

Необичната јакна го привлече вниманието на јавноста, особено затоа што Аркан беше убиен кога Анастасија беше бебе, па невозможно е сликата да е правена по фотографија. 

 

Најчитани вести