Придружете се на протест пошто хемиските отрови уште се наоѓаат таму, а се молчи веќе 10 дена не кажуваат што точно истекло во фабриката, се вели во најавата за утрешниот протест пред ОХИС, а објавена на фејсбук-групата Скопје мора да дише

Протестот е закажан за утре во 10 часот, пред капијата на фабриката ОХИС. 


Најчитани вести