Натпреварувачката на „Ѕвездите на Гранд“, Диана Михајловиќ изминатиот викенд реши да го помине на базен.

При оваа пригода, Диана ја покажа својата совршена фигура, а многу мажи не останаа рамнодушни кон нејзиното издание.

Разголена изгледа премногу провокативно и не е изненадување што Диана предизвика вакви реакции.

Под сликата на нејзиниот профил на Инстаграм веднаш започна да се лепа коментарите дека таа е најжешката натпреварувачка во „Ѕвездите Гранд“.

Најчитани вести