• Фрлаа сенка на успесите на владата
  • Затоа што не отворија ниедна фабрика
  • Пуштија корења за време на претходната влада
  • Станаа збиралиште на наркомани, змии и глувци
  • Имаа жолти листови во есен
  • Од секој агол ги потсетува на Ристо Пенов, дома
  • Азманов да има преубав поглед
  • Не може да се фрлаат парички кај нив
  • Не успеаа да го прочистат воздухот
  • Да не се осамени по сечата во Карпош и подметнатите пожари во Велес

Преземена обработка, секоја сличност е случајна а можеби и не

Најчитани вести