Русинот кој бега од полициска станица скокајќи преку прозор со радијатор во рацете е вистински хит на социјалните мрежи. И можеби ништо не би било чудно прозорецот да не е на вториот кат, а тој да не скокаше врз паркиран автомобил. И да, во рацете односно за едната рака има врзан радијатор. 

Настанот се случил во Москва, а никому не му е јасно како успеал во намерата со радијатор од 25 кг врзан за рака. 

Погледнете го ова филмско бегство. 

Meanwhile in #Russia: ‘Suspect’ jumps out of police station still handcuffed to RADIATOR

READ MORE: https://t.co/Cpgb90FnZ8 pic.twitter.com/7EpIVtBTYk

Најчитани вести