По серијата новинарски прашања на денешната прес конференција во просториите на општина Центар за случајот со парцелата кај „Авто Македонија“, градоначалникот Саша Богдановиќ емотивно реагираше, без влакна на јазикот.

„Не знам што уште треба да направам за да отворат предмет. Да земам да се самозапалам за да реагира некој“, рече Богдановиќ.

Најчитани вести