Фотографијата е направена од сведок на настанатот кога дедо кој врвел улица на прешачки премин бил запрен од полиција и казнет. Според полициајците тој поминал на црвено, иако дедото тврдел дека било зелено. Но најверојатно бидејќи споро се движел се вклучило црвеното светло на семафорот. Дедото молел да не го казнат.

Извор: Досие.мк

 

Најчитани вести