Аналитичарот и поранешен функционер на СДСМ Ивор Мицкоски, остро го критикуваше премиерот Зоран Заев во врска со падот на профитот на фирмите на Кочо Анѓушев.

Според Мицковски падот на профитот се должи на лошото работење на власта во полето на економијата, особено лошата работа на министерот Кочо Анѓушев, за кој вели дека треба да се тргне.  

Абе Зоки, ако на фирмите на Кочо профитот им паднал за 50 проценти, не е дека им фали Кочо претприемачот, туку им фали да се макне Кочо министерот“ пишува Мицковски и додава:

Боже какви цепаници сте и уште се фалите со тоа.

Најчитани вести