Аца Лукас деновиве во еден белградски ресторан го прославил својот роденден. И се било супер - се пеело, се играло, се пиело... Додуша некој малку претерал со дозите, во случајов славеникот кој откако „дрмнал“ неколку чашки на екс седнал малку да земе душа. Додуша не седнал, туку си прилегнал и убаво си одремал. 

За среќа, брзо се вратил во нормала, а журката продолжила до ситните саати. 

Најчитани вести