Уште едно снимање на “Ѕведите на Гранд, поминало бурно, а главни актери биле повторно Вики Миљковиќ и Саша Поповиќ.

Изворот кој се нашол на снимање тврди дека се започнало кога пеачката го покивувала директорот на “Гранд“, но тој не ја слушнал поради галамата во студиото.

Тогаш наводно останатите од жирито почнале да ја зафркаваат дека Саша како по обичај ја игнорира бидејќи не го ценел нејзиното мислење, со што Вики се развикала по Саша.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#zvezdegranda2019/20

A post shared by Balkanski pevaci (@balkanski_pevaciofficial) on

- Не сум должна да го трпам ова. Не сум ни глупава, ни будала, не го цениш моето мислење. Знам дека си љубоморен бидејќи купив три стана на Београд на вода. Не се грижи, ќе те повикам на кафе кога ќе бидам слободна и ти малку да видеш каков е тој луксуз! – изјавила Миљковиќ.

Саша ја гледал вчудоневиден, но и објаснил дека нема потреба за такви зборови, бидејќи дошло до недоразбирање, како и тоа дека не би седела во жири да не ја почитува, после тоа ситуацијата се смирила

Најчитани вести