Ова сите одвај чекале да го видат, коментари фрчат!

Цеца Ражнаовиќ и Јелена Карлеуша се лути ривалки со години наназад.

Карлеуша ја користи секоја прилика да покаже нетрпеливост спрема Ражнатовиќ, а Цеца воглавно не се одзива или се прави како да ЈК непостои.

Сепак, не било секогаш така.

Имено, тие заедно гостувале во емисија кај Минимакс во далечната 1998 година, кога Карлеуша имала поинаков став спрема Цеца. Луѓе кој ја коментирале снимката, забележале дека Карлеуша била во грч во текот на целата емисија, што може да се забележи и кај останатите гости.

Сепак, она што дефинитивно се променило е ставот на Карлеуша и таа денес има далеку повеќе самоконтрола.

Видео снимка од емисијата:

Најчитани вести