Од ЈП Водовод и канализација е добиено известување дека заради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 2 цола на ул. Орце Николов (пред Охридска Банка), без водоснабдување на утре во периодот од 9 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од дел од истата улица и улиците Никола Кљусев и Скопска (Општина Центар).

извор: Makfax

Најчитани вести