Бојата на вашата коса може да откриете неколку работи за вашиот карактер, амбиции, чувства и намери. Тоа го велат експертите, а тие ги прават следниве паралели:

Руса коса

Ако имате платинеста нијанса, тоа значи дека сте посебни затоа што само 10 проценти во светот има природно руса коса. Затоа овие луѓе секогаш го привлекуваат вниманието на останатире.

Кафеава

Експертите сметаат дека ваква боја имаат интелигентните луѓе. Ова се оние кои не привлекуваат внимание исто како русокосите, но токму затоа тие пленуваат на долг рок - со шарм и елоквентност.

Црна

Мистицизмот е друго име за црнокосите луѓе. Покрај тоа, тие се одликуваат со својата креативност, но и со нивниот мудар однос кон парите.

Црвена

Малкумина имаат црвена коса, па затоа им се дава големо значење. Дури и тие кои својата коса ја фарбаат во црвена се сметаат за темпераментни и доминантни.

Најчитани вести