Членките на бендот „ Hurricane“ чиј хит хит Фаворито не престанува да се слуша по клубовите во регионот, се појавија на црвениот килим на престижен настан во Белград.

Сања, Ксенија и Ивана беа во центарот на вниманието каде не можеа да бидат оставени на мира од фотографите кои постојано бараа да позираат за нив. Но од нив посебно внимание привлече Ксенија, ќерката на Ненад Кнежевиќ Кнез која сите  ги заинтригира со горниот дел од костимот кој го носеше.

Преку нејзините гради таа имаше широки ленти, додека средината беше гола, така што никој од присутните не остана имун на нејзината убавина.

Најчитани вести