Дарко Илиевски неодамна се пофали дека станал татко, а деновиве и го покажа наследникот. Синчето на Даре и неговата сопруга има две имиња и се вика Матео Ноа Илиевски.

Пејачот Дарко Илиевски и Ивана во брак се од 2016 година и живеат во САД.

Најчитани вести