Леа Шекариќ, ќерката на прославената спортистка Јасна Шеќариќ, имаше врела акција со цимерот од Задруга, Раде Лазиќ, иако надвор, како што изјави самата има момче. Имено, се почнало за време на журката, а откако се изгасиле светлата завршиле и в кревет. Прво страсно се бакнувале, а потоа и си ги соблекле гаќите. 

Видеото зборува повеќе од се, а во случајов го имаме во два дела: 

Mnogi su komentarisali da nisu baš očekivali od ćerke vrhunske šampionke takvo slobodno ponašanje. 

Најчитани вести