Откако во медиумите исплива информација за тоа дека Рада Манојловиќ и Харис Берковиќ планираат венчање на егзодично острово, многумина претпоставуваа дека парот донел одлука за ваков важен ден во нивните животи кој поминал без медиумска помпа.

Сепак, извор близок на парот открил зошто Манојловиќ и Берковиќ поточно не сакаат да се заколнат еден на друг на вечна лубов во Србија.

“Рада е свесна дека Харис и понатаму е незрел и дека за време на врската често и бил неверен. Таа поради таа причина не се согласува на венчавање во Србија туку предлага да се земат на Малдиви или во Лас Вегас. Тоа и го предложиле по искусни колеги, како што велат, греота е после полу години макотрпна работа мора да дели се што сама стекнала, вели извор, алудирајќи на фактот дека пеачката повеќекратно заработува од својот помлад колега.

“Рада е свесна дека Харис има репутација на швалер, па стравува дека и во брак ќе продолжи со тие авантури, и дека таа не би му простила. Секако Харист го прифатил тоа и сега размислуваат каде би можеле да се венчаат и воедно да се одморат“, заклучил изворот близок на парот

1

Најчитани вести