Џиана Пепонис го нашла суштеството во својот двор!

Претходно слушнала крици и излегла да провери од каде доаѓаат. Кога го пронашла суштеството било мртво.

Ова мистериозно суштество е најдено во Сан Хозе, Калифорнија, на истото место каде што пред само 3 дена луѓето наводно виделе неидентификуван летечки објект. Американската влада негирала дека прелетал НЛО, туку тврдела дека американската морнарица тестирала проектил.

Ова суштество предизвика панични коментари на сите што го видоа на Фејсбук... 

1

Најчитани вести