По неколку часови "игра" девојче престанало да дише и кога нејзината мајка повикала брза помош тие можеле да констатираат само смрт.

Маж од Мексико ја убил својата тригодишна ќерка така што со неа си "играл" фрлајки ја во базен во хотелот Морела.

Обдукцијата покажала дека девојчето умрело од таканаречено секундарно давење

На снимката се гледа јасно како таткото кој најверојатно бил очув на детето го фрла десетина пати во водата.

 

0

Најчитани вести