Внуката на македонската фолк-пејачка Блага Петреска, наполни 16 години. Леона Кондратенко е ќерка на нашата позната виолонистка Ана Контратенко, која е од Русија, и Олег Кондратенко, син на Блага Петреска. Многумина велат дека Леона, ја наследила руската убавина на мајка си. Ана на својот Фејсбук профил сподели фотографија од својата ќерка.

Ана  преку образованието во Германија дојде во Македонија, каде го запозна и Олег, за кој вели дека е љубовта на нејзиниот живот

1

Најчитани вести