Јелена Карлеуша се најде во центар на по“но скандал кога експлицитните фотографии, снимки и пораки исплаиваа во јавноста. Пеачката сето тоа го демантирала, додека фудбалерот Огњен Врањеш тврдел дека во прашање доказ на нивната двегодишна тајна врска.

Глумицата Ева Рас не навлегувала во детали кога и било поставено прашањето за моменталната најактуелна тема од естрадата. Како што истакнала, се е тоа “приватна работа“.

- Од каде им образ да нападнат една жена која е како секоја втора. Јас не познавам ниедна жена која не изневерувала. Кога некој е дебел, никој не го напаѓа што јаде прекумерно. А кога некој има големо либидо тогаш таа е ку*ва. Тоа е нејзина приватна работа – рекала Ева Рас.

Точно така, приватна работа е тоа, како што и за секоја втора, која не е поштедена од добро упатената глумица... што би се рекло вретранка во својата артистичка кариера...

0

Најчитани вести