Потребни дадилки за во градинка во Германија

Потребни се дадилки за работа во детската градинка Марија Магдалена во Силтберг, Германија.

Се нудат 15 евра по работен час. Потребно е соодветно образование, флексибилност, мотивација, да сте тимски играч.

Се нуди плата, платени социјални давачки, и можност за усовршување.

Детали како да аплицирате, овде.

Поврзани

Најнови вести

Коментари