Утре без струја делови на Чаир, Шуто Оризари, Аеродром, Кисела Вода и Петровец

Од ЕВН Македонија информираат дека утре без електрична енергија ќе останат:

– Од 09:00 до 15:00 часот корисниците на дел од ул. Че Гевара, ул. Македонско Косовска Бригада со под улици, како и дел од ул. Бутелски венец. (Општина Чаир и Шуто Оризари)
-Од 10:30 до 12:30 часот корисниците на дел од ул. Петар Ацев. (Општина Аеродром)
-Од 09:00 до 15:00 часот корисниците од с. Батинци ул. 4, 6, и 7. (Општина Студеничани)
-Од 09:00 до 11:30 часот корисниците од ул. Саса во Пинтија (делот околу школото ). (Општина Кисела Вода)
-Од 08:30 до 14:30 часот корисниците од населените места Дивље, Сушица, Чифлик, Коњари, како и фирмите Живиње КУ, Прогрес и АЛЕМ. (Општина Петровец)

извор: Makfax

Поврзани

Најнови вести

Коментари