Глумицата Кетрин Зита Џонс и 25 години постариот маж Мајкл Даглас го испратиле синот на студии со емотивна порака (видео)

Започнуваме ново поглавеје во животот...

Холивутската глумица Кетрин Зита Џонс постигнала мноу нешто во животот, но ова е можеби нејзин врв – го испратила својот син на студии.

Дилан Мајкл Даглас се преселил во својата студентска соба на Браун Универзитетот, со Union Jack перниците и постер со Ролинг Стоун на ѕидот. Откако го однеле до факултетот, гордата мајка направила видео...

 

Видеото го поделила на својот Инстаграм, со песната Electric Light Orchestra's "Mr. Blue Sky".

Во видеото ги вклучила Дилан и неговата сестра Карис Зита Даглас како оди со него по скалите. Велшката глумица додала свое видео со Дилан, кога бил бебе, и уште неколку фотографии додека бил бебе.

 

Мајката оставила емотивна порака на своејот првенец: "Нека започнат предавањата. Те сакаме Дилан. Многи среќа во следното возбудливо и просветлено поглавје од животот".

Поврзани

Најнови вести

Коментари