Во „Јан Амос Коменски” настан за добредојде за првачињата од општина Карпош

Во спортската сала на основното училиште „Јан Амос Коменски”, со почеток во 08:30 часот ќе се одржи приредба по повод приемот на првачиња во основните училишта од Општина Карпош.

На настанот обраќање ќе имаaт градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев, како и заменик министерот за образование и наука, Петар Атанасов.

извор: Makfax

Поврзани

Најнови вести

Коментари