Типов решил да стои на пешачки и да им пркоси на возилата кои поминувале по улицата. Што му се чинело не е баш познато, но очигледно е дека се „закачил“ со погрешни, па на крајот почувствувал што се случува со оние кои глумат фраери. 

Видеото е снимено во Украина, а како поминал „јунакот“ не е познато.  

Најчитани вести