Мириса на нова ВЛАДА
Да живее РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!, напиша на фејсбук Владо Мисајловски, потпретседател на ВМРО ДПМНЕ откако Зоран Заев, премиерот на Македонија најави дека ќе се одржат предвремени парламентарни избори.

Најчитани вести