Ниту една држава во која Албанците живеат во мнозинство или во значителен број нема да станат членка на Европската унија.

Едноставно, Албанците немаат европски вредности што ги имаат земјите на Европската унија, вклучително и Бугарија и Романија напиша на својот Фејсбук, Фејсбук активистот Арменд Нухиу

И оваа Европа тоа го знае.

Албанските земји ќе се ограничат само на американските интереси на Балканот.
Жалам што Северна Македонија, дури и со променетото име, ќе биде жртва на Албанците и никогаш нема да биде дел од ЕУ.

“мора да се каже вистината, дури и ако е горчлива” Сократ го заврши својот статус Нухиу.

Сепак, статусот на Фејсбук објавен денес претпладне, Арменд Нухиу очигледно  под притисок  на безбројните критики од неговите сограѓани Албанци веќе го избришал. Армедн проба да ја каже вистинита, но е секој  мислата на Сократ ја како совет, туку  како напад и лична критика. 

Најчитани вести