Популарната тв водителка Марјана Станојковска редовно го води Лото 7 на ДржавнатаЛотарија на Македонија. Но Марјана знае да води и многу други настани кои што се случуваат во државава, така беше и изминатиот викенд каде го водеше 34-то издание на Макфест, каде во домот на културата Ацо Шопов во Штип сите три вечери Марјана беше домаќинка на сцената. Поради тоа, во Скопје нејзината колешка го водеше лотото, замената на таа улога како лото девојка за првпат и припадна на Милена Антовска-Станковска, која што и е долгогодишна колешка и со големо искуство во телевизијата. Милена објави фотографија од зелениот фустан на нејзиниот фејсбук профил, еве како изгледаше тоа, фото:

Најчитани вести